YouTube'dan hızlı bir şekilde video indirmek istiyorum

0

YouTube'da eğitim vidoları var onları hızlı bir şekildi indirmek istiyorum ama bilgisayara zara vermeden, yani program kulanmadan indirmek istiyorum. IDM iyi bir program ama zamanla PC'yi ağırlaştırıyor. Ne tavsiye edersiniz?

krsn krsn (233)
6 yıl önce sordu

  • "IDM PC'yi zamanla ağırlaştırıyor" bilgisi tamamen yanlış. Virüslü, crack'lı kullanımlarda bilemem, belki.. Ama IDM genel olarak sistem kaynaklarını pek az kullanan ve dünya çapında kendini ispatlamış, tanınmış bir programdır; kullanıcı hataları ve illegal kullanımların olumsuz sonuçları bu programa mal edilmemelidir. Bana elalemin yaptığı ve paralar kazandığı bir programın savunmasını yaptırdın ama bunu bir yanlış bilgilenme olmasın diye yaptım. Yoksa IDM'nin ücretli reklamcısı falan değilim :) temmuz 6 yıl önce
  • yok ucrets,z aylık surum kullanıyorum benim pc de sorun var yada onu indirdikten 1 hafta sonra sıkınıt oluyor... krsn 6 yıl önce

Toplam 2 Cevap


1

Youtube videolarının download edilmesi legal bir konu değildir ve sitemizde bu konuların ele alınmasına müsaade edilmez. Ama madem eğitim ile alakalıdır bu yapmak istediğin, sana şu kadarını söyleyebilirimki bunun için web'de bazı yerli ve uluslararası siteler bulunur. Bunları google'dan aratarak bulabilir ve o sitelerden faydalanabilirsin. Fakat bunların çoğu bünyelerinde zararlılar ve reklam yazılımlarıda bulundururlar ve ayrıca beklediğin hızda download imkanı sağlamayabilirler.

Bunlarıda önceden bilmelisin.

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce cevaplandı

  • saolun tşkler cevaplarınız için krsn 6 yıl önce

1

İnternetinin hızı o an kaç mbps download yapmaya müsaitse o hızda indirirsin. IDM'nin avantajı şudur: O an internet hızını en yoğun şekilde download yapmak için kullanır, internetten tam verim almanı sağlar. Onun dışında "hızlı indirme" diye bir şey pek yok.

omercik omercik (9418)
6 yıl önce cevaplandı

  • saolun krsn 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol