Youtube'de nasıl ünlü olunuyor?

0

ya arkadaşlar şunu merak ediyorum bu yotubede ünlü olanlar durup dururken olmadı tabiki ama bu kadar nasıl ünlü oldular.Yani onlar olabiliyorsa biz neden olamıyoruz ve son olarak en çok hit çeken youtube video konularını yazarsanız sevinirim

123tyt123 123tyt123 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bildiğiniz üzere dünyamız hızla ilerleme kaydetmekte ve sürekli ortaya çıkan ve bizlerin çeşitli yollarla öğrendiğimiz gelişmelerle hayatımız olmadığı kadar hızlı akmaktadır. Tabii bu yaşamın hızlı akmasının teknolojik, toplumsal, kültürel ve benzeri bir çok olgusal yollarla olduğu hiç şüphesiz herkesin kabul ettiği bir varsayımdır. Bunun yanında bir de sanal dünya dediğimiz ve tamamen olmasa da büyük bir kısmı ütopik bir dünya üzerine kurulu bir yaşam söz konusu. Bu sanal dünyanın gerçek yaşamla bağdaşan bir çok yanı bulunmaktadır. Örnek verecek olursak; kişi sanal dünya da konuştuğu biriyle evlenebilmektedir. Bunun gibi daha nice bağlantı kurabiliriz. Yine sanal dünya dediğimiz ortamda ünlü olup herkesin tanıyacağı bir yıldız olmakta artık o kadar zor değil. Bunun sayesinde yüklü miktarlar da para bile kazanabilirsiniz. Bütün bunları yaparken de bazı şeylere dikkat etmeniz gerekmektedir. İşte bizlerde beklide sizi ünlü yapacak tüyoları sizlere vermeye çalışacağız.

    youtube

    İlk olarak ele alacağımız yer şüphesiz dünyadaki bütün insanların kullandığı ve sürekli aktif olduğu yerlerden olan Youtube sitesi olacak. Youtube bütün dünyada kullanılan video, müzik ve benzeri her şeyin yüklenip paylaşıldığı ve milyonlarca kişinin izlemesine olanak sağlayan bir paylaşım sitesidir. Bunun bizim için çok avantajı olacaktır. Youtube üzerinden ünlü olmayı istiyorsanız bu yazıyı okumalısınız. İlk önce ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Bu karar aşaması çok önemlidir ve sizin tanınma basamağınızın ilk adımıdır. Bunu bir şarkı söyleyerek yapabilir veya varsa bir yeteneğiniz onu bütün dünyaya göstermek isteyebilir veya mizahi yönünüz varsa bu konuda çalışmalar yapıp çekeceğiniz videoyu yükleyip adım adım ilerleyebilirsiniz. Günümüzde müzik dünyası daha çok popüler olduğu için size bunu tavsiye ederiz. Bu aşamadan sonra yapacağınız tamamen özgün olacak şekilde; yani her hangi bir senaryoya bağlı olmadan ve profesyonel çalışmanın peşine düşmeden amatör ruhuyla bir şeyler yapmanızdır. Çünkü Youtube da amatör olarak çalışmak daha çok göze batmakta ve dikkat çekmektedir. Özgün olarak, taklit etmeden yeteneklerinizi sergilemeli ve iyi bir kayıt yapan video cihazıyla bunu kaydetmeli ve daha sonra da videonuza güzel bir başlık bularak bu videoyu siteye yüklemelisiniz. Kendinize ait hesabınız yoksa hesap açmalısınız. Videoyu yükledikten sonra başlığı verip yayınlamanız yeterli olacaktır. Dediğim gibi başlığın dikkat çekici olması çok önemli bir konu. Bunun yanında hatırlatmadan geçemeyeceğim bir durum da sizin kendinize ait bir yeteneğiniz yok diye düşünüyorsanız ona da üzülmeyin. Çünkü elinizde bir kamera varsa günlük hayatta yaşadığımız ve ilginç olan bir olay, komik bir durum, bir kaza görüntüsünün bile sizi herkes tarafından tanıtacağını unutmayınız. Sizlerin bu konuda yapacağı en önemli şey iyi bir gözlemci olmak ve toplumun dikkat edip izleyeceği özgün ve güncel olayları yakalayıp yüklemeniz olacaktır. Bunu yaşadığınız evin içinden tutun da, sokağınızda, şehrinizde, okulunuzda, ulaşım araçlarında yani aklınıza gelecek her yerde çekim yapabilir ve bu şekilde dikkat toplayabilirsiniz. Kim bilir belki de sizin için şöhret kapıları bu şekilde açılmış olacak. Bundan dolayı her türlü durumu iyi değerlendirmeli ve önünüze gelecek olan şansı tepmemelisiniz. Bunu uygulayacak herkese şimdiden başarılar diliyorum.

     

    NOT:  http://yazangenc.com/youtubeda-nasil-unlu-olunur/ adresinden alıntıdır.

    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol