Youtube ekrana bastığımda ekran yukarı çıkıyor

0

Arkadaşlar merhaba telefondan youtubede bir video açıyorum yorumlara falan bakmakta zorlanıyorum sorunum şu video açıldığında ekrana basıyorum ve mesela yorumlara bakarken hızlı bir şekilde yukarı videonun olduğu kısıma çıkıyom youtubeyi uygulamadan açıyorum ilk başlarda önemsemiyordum sonradan sinir bozucu oldu

ekmek ekmek (-3)
4 yıl önce sordu

  • Orijinal youtube uygulaması mı kullanıyorsun yoksa youtube vanced mi? omercik 4 yıl önce
  • Orjinal telefonda uygulama olarak ekmek 4 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Muhtemelen telefon marka ve modeline bağlı olarak Youtube uygulamanda bir bug yani yazılım hatası var. Bu tür hataları düzeltmenin bir yolu yok. Bir sonraki Youtube uygulama güncellemesini bekleyebilirsin ya da daha düşük bir alt sürüm Youtube app yükleyebilirsin.

Android, IOS ekosistemi o kadar genişlediki artık yazılımların her güncellemesinde çeşitli marka ve modellerde böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Yapman gereken şey Youtube uygulamasının güncellemesi varsa onu yükle bak bakalım sorun devam ediyor mu.  Sorun devam ederse o zaman daha alt sürüm bir Youtube apk sı bulman ve yüklemen gerekiyor. Bunu çok önermem. Senin için çok önemli değilse sorunun düzeltilmesini bekle. Youtube geliştiricileri sorunu fark ettiklerinde düzeltirler.

hakan hakan (15409)
4 yıl önce cevaplandı

  • Tamam se ekmek 4 yıl önce
  • Tamam denicem çok teşekkür ederim ekmek 4 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol