Youtube ERR_NETWORK_CHANGED hatasının çözümü nedir?

0

Youtube'da sürekli ERR_NETWORK_CHANGED hatası alıyorum.  Kablosuz olarak ağa bağlanıyorum. Bir türlü anlam veremedim karşıma sürekli  ERR_NETWORK_CHANGED hatası çıkıyor.   Youtube ERR_NETWORK_CHANGED hatasının çözümü nedir?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    ERR_NETWORK_CHANGED hatası ağ bağlantının koptuğu ve tekrardan ağa bağlandığın anlamına gelir.  Wi-Fi sinayal durumunla ilgili bir sıkıntı olabilir. Mesela sinyal zayıftır ağdan kopup yeniden bağlanıyordur. 

    Bir başka durum söyle olabilir. Ortamda daha önce bağlandığın birden fazla kablosuz ağ vardır. Sinyal zayıfladığında bağlantı kopup diğer ağa otomatik geçiyor olabilirsin. 

    ERR_NETWORK_CHANGED anlamı ağın değiştiği anlamına gelir. Yani senin bağlantın değişiyor, yeniden bağlanıyorsun Chrome da uyarı veriyor.

    Aklıma gelen bir başka sebep de modem kaynaklı olabilir. Modemin sürekli bağlantısı kopuyor ve yeniden bağlanıyor olabilir. Bir ihtimal daha bazı modemlerde bağlantıyı sürekli tutma gibi bir seçenek var. Yani internet kullanılmadığında modem bağlantıyı kesiyor.  Modemin arayüzüne girerek böyle bir seçenek varsa bunu sürekli bağlantıya çevirmelisin.

     

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Modem yakınlarında bir yerlerdeyse modem üzerindeki internet ve adsl ışıklarını kontrol et.  Özellikle adsl ışığının sabit yanması gerekir. Ara ara yanıp sönüyorsa internet bağlantında koplamalar oluyor demektir. O zaman sana gelen telefon hattını kontrol ettir veya internet aldığın internet servis sağlayıcın ile bağlantıya geç. Tabi adsl de yanıp sönmeler oluyorsa. 

      murat murat (12492)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol