YouTube Go nedir? YouTube Go nasıl kullanılır?

0

YouTube Go uygulamasını kullanarak YouTube'dan video indirebilir miyim? YouTube Go'yu nasıl indiririm?

YouTube Go uygulaması ne işe yarar?

omercik omercik (9418)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    YouTube Go ne işe yarar? YouTube Go kullanarak YouTube video indirme nasıl yaparım?

    YouTube Go, internet olmadan YouTube’dan video izleme için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. YouTube Go kullanarak temel kalite, standart kalite ve yüksek kalite olmak üzere 3 farklı kalitede YouTube video indirme yapabilirsiniz. Bir nevi YouTube video indirici görevi görüyor da denebilir.

    YouTube Go uygulaması sayesinde online youtube download, online video indirme, video indirme programı adı altındaki sitelere ve uygulamalara ihtiyaç olmaksızın yasal (resmî) olarak YouTube video indirme yapabilirsiniz. İndirdiğiniz videoları izlemek için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayacaksınız.

    YouTube Go, internetsiz video izleme dışında indirilen videoları internet olmadan başka bir cihazla paylaşma imkânı da sunuyor.

    YouTube Go nasıl kullanılır? YouTube video indirme nasıl yapılır?

    1. Buradan YouTube Go uygulamasını Android cihazınıza indirin.
    2. Yükledikten sonra uygulamayı açın. YouTube Go’yu kullanabilmeniz için telefon numaranızı girerek Google hesabınızı etkinleştirmeniz gerekiyor. Telefon numaranızı girip hesabınızı etkinleştirdikten sonra uygulamanın ana sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu arada uygulamanın istediği izinleri de vermeniz gerekiyor.
    3. YouTube Go uygulaması, ana sayfayı her yenilemenizde farklı video önerilerinde bulunuyor. İndirmek istediğiniz videoyu yukarıdaki arama bölümünü kullanarak bulabilirsiniz.
    4. Aradığınız videoyu bulduysanız üzerine bir defa dokunun, daha sonra karşınıza aşağıdaki Resim 2'deki gibi bir ekran gelecek.
    5. Buradan istediğiniz kaliteyi seçip indir butonuna basın ve videonun indirilmesini bekleyin.

    Bu şekilde YouTube video indirme yapabilirsiniz. YouTube Go uygulaması beta (test) aşamasında olmasına rağmen ben şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

    NOT: Henüz YouTube Go iOS sürümü mevcut değil. Şuan için sadece Android sürümü var.

    YouTube Go indirilen videolar nerede?

    İndirdiğiniz videolar YouTube Go uygulamasındaki İndirilenler bölümüne gidiyor. Telefonun galerisine doğrudan .mp4 olarak kaydolmuyor. İnternetiniz yokken indirdiğiniz videoyu izlemek isterseniz YouTube Go uygulamasına girip İndirilenler bölümünü açmalı ve videolarınızı buradan izlemelisiniz.

    YouTube Go’yu kaldırırsam indirilen videolar silinir mi?

    Evet, YouTube Go uygulamasını kaldırırsanız indirilen videolar silinir. Çünkü uygulamayı sildiğinizde otomatik olarak Android > data dizinindeki YouTube Go’ya ait veriler de silinecektir.

    YouTube Go’dan indirilen videoları yedeklemek mümkün mü? konusunda YouTube Go indirilen videoları yedekleme hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

    “Bu video oynatılabilir ancak indirilemez” nedir?

    Bütün YouTube kanallarının YouTube Go desteği olmadığı için her videoyu indiremeyebilirsiniz. YouTube, bununla ilgili bir ayar ileride yapacaktır muhtemelen. Bu video oynatılabilir ancak indirilemez çözümü şuan için yok.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol