YouTube kanalından para kazanma olayı nasıl çalışıyor?

0

YouTube'da kanal aracılığıyla para kazanma sistemi nasıl çalışıyor? Bu işin kolaylığı ve zorluğu nelerdir? Rica etsem anlatır mısınız?

mat7 mat7 (341)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Google reklamları Türkiye'de para etmediği için Google reklamlarından pek bir gelir elde edemeyebilirsin. Reklam şirketleriyle anlaşıyorsun veya videondaki reklamını yapma karşılığı belli bir miktar para vadeden bazı küçük kuruluşlar olabiliyor. Ama öncelikle bir güven kazanman lazım, yani her önüne gelen bunu yapamaz tabi

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Anladım bana göre değil bu durum . Teşekkür cevap verdiğiniz için . @farurhenho (1328) mat7 6 yıl önce

    1

    Adsense hesabını youtube hesabına bağlıyorsun. Mesela Her 1000 izlenmede falan 30-40 kuruş kazanabilirsin ki 30-40 kuruş bile fazla. Bazıları tıklamıyor, bazıları adblock kullanıyor o yüzden reklamsız izliyor. Yanlışlıkla tıklayanlar oluyor. Dediğim gibi çok az kazanabiliyorsunuz. Göründüğü gibi "ben youtube'a video atayım da para kazanayım" gibi bir iş değil. Çok zor.

    toprak34 toprak34 (2026)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Kendine güveniniz varsa YouTube de kanal açabilirsiniz. Net olarak size 2 önerim olur. Bunlardan birincisi asla telif hakkı içerebilecek video, mp3 gibi nesneler kullanmayın. İkincisi de ilk zamanlar parayı düşünmeden bunu bir hobi olarak yapın. Abone kazanıp videolarınız izlenmeye başladıktan sonra para arkasından gelecektir :). 

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol