YouTube like veya disslike atıyorum çalışmıyor, ne yapmalıyım?

0

Merhabalar, sizlere yaşadığım bir YouTube sorununu söyleyeceğim. Sorun mu bug mu anlamadım ben de. Şimdi herhangi bir videoya like veya disslike atınca videodan çıkıp girince like sayısı artmıyor ama beğenmiş olarak gözüküyorum. Aynı durum Disslike'de de oluyor. Veya birinin yorumunu beğenince de oluyor YouTube desteğe yazdım fakat biz yardımcı olamıyoruz dediler. Aranızda bilen veya başına gelen varsa nasıl çözeceğim söyleyebilir mi?

canerylmz61 canerylmz61 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Denedim ve dediğiniz gibi oldu. Ama sorun YouTube kaynaklı. Sizin buna yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ayrıca muhtemelen belli bir süre sonra düzeliyordur bu sorun. 

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

    0

    Sorun Youtube kaynaklı oluyor genelde. Benim yazdığım yorumlar mesela zaman zaman kayboluyor. Sonra tekrar yazmam gerekiyor.  Bir zaman sonra düzeliyor. Böyle bir sorunu senin düzeltmen mümkün değil. Muhtemelen sonra kendiliğinden düzelecektir.

    alattin alattin (16984)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      YouTube geri bildirimleri göz önünde bulundurarak içerik oluşturucuların ve kanalların videolarını kasıtlı olarak dislike oy verilmesini caydırmak için dislike butonunu gizlemeyi denediğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu şu an teknisyenler site veya uygulama içerisinde test girişimleri yapmaktadır en kısa sürece test başarısını sağlayıp testi son erdirecektirler.

       

      bl4lev bl4lev (790)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol