Youtube Onayladığınız için teşekkür ederiz nedir?

0

Youtube de bir video izliyordum. Uzun bir videoydu sonra kalktım mutfağa filan gittim videosunun sesi de açıktı.  1 saat sonra geldim  pc başına oturdum ekranda bir şey çıkmıştı okumadan tamam dedim. Sonra Youtube Onayladığınız için teşekkür ederiz diye bir mesaj geldi. Ben neyi onayladım anlamadım. Bir sorun olur mu?  Bu Youtube Onayladığınız için teşekkür ederiz mesajı nedir?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Uzun videolarda, arka arkaya çalan müzik kliplerinde Youtube sizin hala izleyip izlemediğinizi anlamak için bir onay penceresi açıyor. Muhtemelen buna onay verdin.  

    Youtube videolarının bot izleyiciler ile görüntülenme rakamları şişiriliyor. Youtube de botlar için bu tür önlemler alıyor. Videoyu izleyen bir bot mu, yoka videoyu açık bırakıp gitti mi, hala videoyu izliyor mu kontrol etmek için arada onay penceresi açıyor ve Youtube videosunun oynatmasını durduruyor.

    Tekrar videonun oynayabilmesi için "Videoyu hala izliyor musunuz" sorusuna Evet cevabı vermeniz gerekiyor.  Bu durumda da karşınıza Onayladığınız için teşekkür ederiz mesajı geliyor.

    alattin alattin (16984)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol