YouTube videosu tam ekran olmuyor

1

Merhaba. Huawei Mate 10 Lite telefon kullanıyorum. Brave tarayıcısından YouTube'a giriyorum ve YouTube videolarını tam ekran yapmaya çalıştığım zaman video ekranı doldurmuyor. Bu sebeple videoyu tam ekran yapmak için 3-5 kere aynı işlemi tekrarlıyorum. Bunu düzeltmenin bi yolu var mıdır?

demir29 demir29 (6)
1 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bu olay Brave tarayıcı ile alakalı. Benzer bir sorunu Xiaomi telefonda ben de bazen yaşıyorum.  Çözüm için Brave kalkanı kapatmak sonra açmak bazen işe yarıyor. Sanırım bu Brave tarayıcı ile ilgili bir bug.  Sen yine de Bave tarayıcısının güncel versiyonunu kullandığında emin ol.

    Brave forumuna da baktığımda Youtube tam ekran ile ilgili pek çok sorun gördüm.  Tam ekran olduğunda siyah ekrana dönmesi, tam ekran olmaması, tarayıcı penceresi içinde tam ekran olması gibi pek çok sorun var.

    hakan hakan (15394)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      @hakan hocam sanırım ben de aynı sorunu yaşıyorum sizde de Xiaomi olduğu için etiketledim. Bende tam ekran yapamıyorum yani videoya giriyorum kenarlarda siyahlık kalıyor yaklaştırarak tam ekran yapıyorum ancak bu sefer videonun kenarları vs gidiyor yakınlaştırdığım için, sizde de mi böyle?

      hydra hydra (3800)
      1 yıl önce cevaplandı

      • aynen bende de bu durum oluyor. Tarayıcıyı kapatıp açmak, Brave kalkanı kapatıp açmak filan bazen çözüm sağlıyor. hakan 1 yıl önce

      0

      Bu soruna geçici bi çözüm buldum. Otomatik döndürmeyi açıp telefonu yan çevireceksin sonra tam ekran yapma tuşuna basıp YouTube videosunu tam ekran yapacaksın. Bu şekilde tek bi denemede tam ekran oluyor.

      demir29 demir29 (6)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol