Zencommerce nasıl?

0

Zencommerce e-ticaret alt yapısını kullanan var mı? fiyatları oldukça uygun geldi. Fakat ilk kez duyduğum bir şirket o yüzden sizlere danışmak istedim.  Bir akrabam için e-ticaret sistemi araştırıyorum. Zencommerce konusunda bilgisi olan varsa tercübelerini paylaşırsa seviririm.

Zencommerce nasıl, önerir misiniz?

sedapekmez sedapekmez (624)
7 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Zencommerce sistem olarak güzel bir alt yapısı var. Fakat; fiyat politikası bir tuhaf.

    Geçenlerde bir arkadaşıma kampanyası olduğunu söyledim ve önerdim. Almak istediği paket 290 TL iyi.  Arkadaş alayım derken 1 gün sonra paet 390TL oldu. Arkadaşım bu paket üzerinden satın aldı. Yani 390TL verdi.  1 gün sonra arkadaşın aldığı paket fiyatı 260TL oldu. Tamam kampanya yapıyorlar anladık, fakat bu ne arkadaş dalga geçer gibi zırt pırt fiyatı oynar mı bir ürünün? Arkadaşımda bana telefon açıp "Aldığım ürün 260TL olmuş abi, ne yapayım?" diye soruyor. İptal etmesini söyledim.

    Zencommerce ile ilgili ikinci dikkat etmeniz gereken şey paketlerin içinde yeralan "Tüm ödeme sistemleri" lafı. Buna dikkat edin. Burada bahsettikleri şey, kredi kartı vb sistemleri siz alır ve entegre edersiniz.  Sistemin kendi içinde kredi kartı ile ödeme var gibi düşünmeyin. Zencommerce paketlerinden birini alırsanız kredi kartı ödeme sistemi istiyorsanız bunu ayrıca almalısınız.

    Zencommerce genel olarak iyi ama fiyat politikası yüzünden insanı enayi gibi hissettiren bir e-ticaret alt yapısı.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Kullanıcı arayüzü oldukça basit ve bir E-ticaret platformu. Hızlıca mağazanızı açabiliyorsunuz. Sürekli kampanya düzenliyorlar ve fiyatlar @murat'ında bahsettiği gibi sürekli değişiyor.

      cemkara cemkara (4215)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        Kullanıcı paneli kolay ve özellik olarak müşterilerini kısıtlamıyorlar.Panelde ne yapmak istediğiniz tamamen size kalmış.Eksikleri var ama müşterilerini mağdur etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Kredi kartı modülleri kısıtlı ama sistemde varolan kredi kartı modüllerini pos bilgilerinizi girerek anında aktif edebiliyorsunuz bu büyük bir avantaj.Ekip olarak sistemdeki eksikliklerin farkındalar ve bu eksiklikleri giderdiklerinde sektörde söz sahibi olacaklardır.

        jorbads jorbads (1)
        7 yıl önce cevaplandı

          0

          Zencommerce kullanıyorum. Fiyatı uygun buna ek olarak oldukça esnek bir yapısı var. Temalarında kapsamlı değişiklik yapılabiliyor. Yani standart tema kullanmak zorunda kalmadım. 

          Domain, SSL, mail kurulumunu aynı gün tamamladılar. Destekleride iyi diyebilirim.

          Ödeme sistemi olarak da PayTR geldi. Ertesi gün satışlarım hesabıma geliyor. Farklı bir firmayla çalışmayı düşünmem benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. 

          soulpierce soulpierce (1)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol