Zenfone İnternet Paketi hakkında ?

0

Zenfone 6 telefon kullanıyorum.2 tane internet paketim var ve genelde telefonu modem olarak kullanıp laptoptan internete giriyorum.Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadan internete giriyordum ama internet paketim azaldığında telefonu modem olarak yaptığımda laptoptan internete girememeye başladım.Gece paketimle gece internete girdiğimde sorun olmuyor internete giriyor ama diğer paket az kaldığından beri internete girmiyor.Telefondan internete giremiyorum ama modem olarak kullandığımda sadece gece paketiyle gece girebiliyorum.Turkcell'i aramadım sorun telefonda deyip geçiyorlar.Turkcell'in sitesinden paketlerime baktığımda bu paketim kırmızı bir şekilde 466 mb kaldı yazıyor.Nasıl düzeltirim acaba telefon internet azalınca kendisi mi kapanıyor ?

aegonn aegonn (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorunun operatörden, Turkcell'den kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu teknik olarak çok zor. Aynı şekilde telefonunda kullandığınız Operatör tarifesine göre davranması mümkün değil.

    Yani gece tarifesi, gündüz tarifesi vs gibi tariflere göre telefon kendi kendine karar veremez.

    Gündüz telefon ve bilgisayar ile yaptığınız işlem aynı mı?

    Yani bu kontrolü yaptığınızda, internete girmekten kastınız nedir?  Sadece Facebook'a girmek mi, video vs izlemek mi?

    Şunu deneyebilirsiniz: Gündüz telefondan (tarayıcı üzerinden) Facebook'a girin.  Facebook açılıyorsa o zaman, bilgisayar üzerinden, telefonu modem olarak kullanarak, Facebook'a girin. 

    Bu işlem başarılı oluyor mu kontrol edin.

     

     

    hakan hakan (15424)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol