Windows 8 Metro Yüklemesi

0

Öncelikle herkese merhaba,

Windows Metro adlı windows sürümünü internet  üzerinden bilgisayarıma kurmayı düşünüyorum.Fakat güvenemiyorum.Sizce Windows  Metro adlı sürümü yüklesem bir sorun oluşur mu?

Şimdiden teşekkürler.

İndirmek istediğim link : 

http://www.tamindir.com/winmetro/

ahmetsamil ahmetsamil (268)
9 yıl önce sordu

Toplam 2 Cevap


0

Bir yanlış anlama olmasın WinMetro bir Windows sürümü değil.

Windows 7, Windows Vista veya Windows XP işletim sistemlerinden birini kullanıyorsanız ve Windows 8^deki gibi bir metro arayüzü istiyorsanız yüklenebilecek bir uygulamadır.

Windows 7, Windows Vista veya Windows XP işletim sistemlerinden birine WinMetro yüklerseniz, işletim sisteminin görünümü Windows 8 gibi olacaktır.

WinMetro gibi uygulamalar sistem kaynaklarını tüketir. Eğer kısıtlı bellek ve işlemci gücünüz varsa önermem. Aynı zamanda WinMetro gibi uygulamalar yine sistem kararlılığını bozabilir.  Yavaşlama, çeşitli hatalar gibi sorunlara yol açabilir.

WinMetro yükleyip memnun kalmazsanız kaldırabilirsiniz. WinMetro yüklemeden yukarıdaki bahsettiklerim olabileceğini unutmayın.

cemkara cemkara (4215)
9 yıl önce cevaplandı

0

Büyük ihtimalle bir problem olmaz ve zaten beğenmezsen veya bazı problemler ile karşılaşırsan herhalde uygulamanın bir uninstall'ide olacaktır, o vasıta ile kaldırabilir, yine eski hale dönebilirsin.

Bilgisayar yapa boza öğrenilir, korkma :-)

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce cevaplandı

  • Peki tavsiye eder misiniz? ahmetsamil 9 yıl önce
  • Verdiğin linkte alttaki uygulama ile ilgili yorumlara bir gözattım ve olumsuz bir şeye rastlamadım. Tersine genellikle olumlu yorumlardı, beğeniler belirtiliyordu. Korkma, kur Ahmet. Baktın problem çıkartıyor veya beğenmiyorsun, o halde kaldırabilirsin. Dediğim gibi.. temmuz 9 yıl önce
  • Çok teşekkür ederim.Sürekli bana yardımcı oluyorsunuz <3 :) ahmetsamil 9 yıl önce
  • Sevdim seni Ahmet, herhalde ondandır :-) temmuz 9 yıl önce
  • Sağolun :) ahmetsamil 9 yıl önce
  • :-) temmuz 9 yıl önce

üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol